WaterPlanet.gr: Paxos school diving center

Καταδύσεις με την WaterPlanet

Η “Water Planet” προσφέρει καταδυτικές εκδρομές όλο το χρόνο για έμπειρους αλλά και αρχάριους δύτες με την ασφάλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών που εγγυώνται οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές μας από την PADI. Οι καταδύσεις στην ακτή και το σκάφος είναι διαθέσιμες για τα τους Παξούς και τους Αντίπαξους, που φημίζονται για τα γαλαζοπράσινα νερά.

Για νέους δύτες αλλά και μικρά παιδιά μπορούμε να κανονίσουμε για εισαγωγικές καταδύσεις ώστε να μπορούν να ζήσουν τα θαύματα του βυθού σε ένα διασκεδαστικό και ασφαλές περιβάλλον, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη πιστοποίηση PADI εάν το επιθυμούν.

iconΜαθήματα Καταδύσεων

Επιλέξτε μάθημα κατάδυσης

Οι καταδύσεις με τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές της PADI καθώς και τα κέντρα καταδύσεων μπορούν να σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τη ζωή σας μέσω της εκπαίδευσης και της εμπειρίας, που θα αποκτήσετε.

iconΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Divers Alert Network (DAN)

Divers Alert Network (DAN) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός 501(c)(3) για την ασφάλεια των καταδύσεων. Η αποστολή της DAN είναι να βοηθά δύτες που χρειάζονται ιατρική βοήθεια έκτακτης ανάγκης και να προάγει την ασφάλεια των καταδύσεων μέσω έρευνας, εκπαίδευσης, προϊόντων και υπηρεσιών.

Professional Association of Diving Instructors

PADI: Επαγγελματική Ένωση Εκπαιδευτών Καταδύσεων. Η PADI είναι ο κορυφαίος οργανισμός εκπαίδευσης καταδύσεων στον κόσμο.

Με περισσότερα από σαράντα χρόνια εμπειρίας, πάνω από 135.000 επαγγελματίες PADI και περισσότερα από 6.000 καταστήματα και θέρετρα καταδύσεων σε όλο τον κόσμο, το εκπαιδευτικό υλικό και οι υπηρεσίες PADI σάς επιτρέπουν να ζήσετε την αυτόνομη κατάδυση από σχεδόν οπουδήποτε.

Οι καταδύσεις με τους έμπειρους εκπαιδευτές της PADI, τα κέντρα καταδύσεων θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τη ζωή σας μέσω της εκπαίδευσης και της εμπειρίας.

Photo Gallery

"Water Planet" Καταδύσεις

Εξερευνήστε τον υπόλοιπο κόσμο: Το 70% του πλανήτη μας αποτελείται από νερό.
Γιατί να εξερευνείτε μόνο το 30%; Η κατάδυση σας επιτρέπει να δείτε περισσότερα από αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο.